Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Ήλθαν ως νοσηλευτές των δημ. πραγμάτων και πορεύονται ως νοσηλευόμενοι.

Αναμέναμε από τη δημ Αρχή του Δήμου Παμβώτιδας και από τον Δήμαρχο κ. Πήχα στον Απολογισμό των πεπραγμένων , που αναγκαστικά έκαμε , ύστερα από αίτηση της αντιπολίτευσης, να απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο και τους δημότες και δυστυχώς εισπράξαμε καταγγελίες , ψέματα, λάσπη, συκοφαντίες και ανακρίβειες για τα έργα που παραδώσαμε ως προηγούμενη δημ. Αρχή.

Επειδή τον πολίτη και την κοινωνία , δεν τον ενδιαφέρει το έργο του παρελθόντος, - αυτό άλλωστε είναι πλέον ορατό και αξιολογείται- αλλά η ανυπαρξία του παρόντος και η προοπτική του Δήμου , καλούμε τον κ. Πήχα και την Δημ. Αρχή να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα που αφορούν τα έργα και τις ημέρες τους:

1. Για ποιους λόγους δεν είναι υπέρ του οικολογικού πάρκου στη παραλίμνια περιοχή του Κατσιικά.

2. Ποιος έδωσε την παράνομη εντολή να επεκταθεί το αποχετευτικό Κατσικά σε περιοχή εκτός μελέτης , με αποτέλεσμα να μην φτάνουν τα χρήματα για την κάλυψη των σκαμάτων και δικαιολογημένα διαμαρτύρεται ο κόσμος , και ακόμη από ποιες πιστώσεις θα πληρωθεί ο εργολάβος . Ας σημειωθεί ότι το έργο αυτό είναι ενταγμένο στο Γ. ΚΠΣ και φυσικά έργο της προηγούμενης καταγγελλόμενης δημ. αρχής.

3. Που θα διαθέσει τα 2.200.000 € που εισέπραξε ως αποζημίωση από την αναγκαστική απαλλοτρίωση , για την οποία η καταγγελλόμενη προηγούμενη Δημ. αρχή του παρέδωσε;

4. Πως , χωρίς νόμιμες αποφάσεις , χωρίς μελέτες , χωρίς επίβλεψη και χωρίς εργολαβικό ( με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι) άρχισε τις εργασίες στο γήπεδο του Κουτσελιού τον Ιούλιο , γιατί τις σταμάτησε και πότε θα τις συνεχίσει; .

5. Γιατί , ως πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας δεν εφαρμόζει την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για τη συνέχιση του προγράμματος ΚΔΑΠ . Μήπως , επειδή υπερψηφίστηκε η πρόταση της αντιπολίτευσης;

6. Ποιος αποφάσισε την κατάργηση του γραφείου της αντιπολίτευσης, που εμείς ως προηγούμενη Δημ. Αρχή κάναμε ; Ειλικρινά , έτσι ο κ. Πήχας αντιλαμβάνεται τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης; και

7. Γιατί δεν προχωράει σε ενέργειες διασφάλισης της δημοτικής περιουσίας , η οποία κινδυνεύει να αλλάξει χέρια λόγω κτηματολογίου;

Κλείνοντας τον καλούμε να ελέγξει τη διάθεση όλων των πιστώσεων που εμείς πετύχαμε και με ομόφωνες αποφάσεις διαχειριστήκαμε, ώστε να γνωρίσει τα έργα και να τα ολοκληρώσει και βεβαίως να βγει από το περιβάλλον της μιζέριας που έχει δημιουργήσει και να επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου , με την αμέριστη στήριξή μας, για να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.

Η Δημ. Αρχή ήλθε ως νοσηλεύτρια και θεραπεύτρια των προβλημάτων των Δημοτών και θα είναι πολύ κακό για τον τόπο να φύγει ως νοσηλευόμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου