Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ –ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ

Ως προηγούμενη Δημ. Αρχή, δημοπρατήσαμε και αρχίσαμε να κατασκευάζουμε ανάμεσα στα άλλα μεγάλα έργα και:

Το μεγάλο έργο της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ που εντάξαμε στο Γ’ Κ.Π.Σ., για όλο τον Παλαιό Οικισμό του Κατσικά και για τον οικισμό Λιθάρια προϋπολογισμού 1.400.000€ , με ημερομηνία ολοκλήρωσης την 5/12/2007 .

Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα(15/12/08) η σημερινή Δημ. Αρχή, όχι μόνο δεν ολοκλήρωσε το έργο, όχι μόνο δεν απορρόφησε λόγω ανικανότητας όλα τα χρήματα , αλλά θεώρησε το έργο και τσιφλίκι της , αφού μέρος του το έκαμε παράνομα , έξω από τη νόμιμη μελέτη, δηλαδή έξω από τον παλαιό οικισμό και από τα Λιθάρια σε επιλεκτικούς και όχι σε συνεχόμενους της μελέτης δρόμους.

Επειδή δικαιούχοι του ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ είναι όσοι κάτοικοι βρίσκονται μέσα στον Παλαιό Οικισμό Κατσικά και στον οικισμό Λιθάρια

Σ Α Σ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Να ελέγξετε αν έγινε το αποχετευτικό έξω από το σπίτι σας και σε περίπτωση που διαπιστώνετε ότι δεν έγινε να μας ενημερώσετε για να ζητήσουμε εξηγήσεις και μαζί με εσάς να αναζητήσουμε ευθύνες.

Βλέπετε ο Δήμαρχος τα βρήκε έτοιμα και μέχρι σήμερα δεν ίδρωσε να εντάξει κανένα έργο σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, συνεχίζοντας το αστείο ότι δεν ¨έχουμε λεφτά¨ . Δυστυχώς , είναι πολύ κρίμα για τον τόπο μας, να τρέχουν τα προγράμματα και ο κ. Πήχας με τους τοπικούς συμβούλους του να τα χαιρετάει.

Ίδια γεύση και για τα άλλα μεγάλα έργα , όπως είναι η ΥΔΡΕΥΣΗ στο υπό επέκταση σχέδιο προϋπολογισμού 1.650.000 € , η ΠΛΑΤΕΙΑ, ο δρόμος παράκαμψης ΚΑΤΣΙΚΑ- ΓΕΩΡΓ. ΣΤΑΘΜΟΣ κ.λπ., για τα οποία πολύ σύντομα σε ανοιχτή συζήτηση θα μάθετε πολλά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ. Πήχα, μην τα βλέπεις όλα ¨ΡΟΔΟΝ¨ ,μάζεψε τις αδειοδοτήσεις και δημοπράτησε το μεγάλο έργο της ΥΔΡΕΥΣΗΣ όλων των Δ.Δ. που σου παραδώσαμε σχεδόν έτοιμο με μελέτες και χρήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου