Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Οι επιλεκτικές πληρωμές των επικειμένων οδήγησαν τα έργα του σχεδίου Κατσικά σε τέλμα.

Ως προηγούμενη Δημ . Αρχή δημοπρατήσαμε έργα διάνοιξης οδών στο υπό επέκταση χειμάζον σχέδιο του Κατσικά, χωρίς να υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό « Εισφορά σε χρήμα», τα οποία με την ολοκλήρωσή τους εξοφλήσαμε κανονικά.
Για να εξοφληθούν βέβαια τα έργα αυτά , αναγκαστήκαμε να θέσουμε σε δεύτερη προτεραιότητα τις πληρωμές των επικειμένων σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους, κάτι που εκλογικά ¨πληρώσαμε¨ , αφού το εκμεταλλεύτηκε μικροπολιτικάντικα η παρούσα Δημ . Αρχή και δεσμεύτηκε ότι θα τους πληρώσει όλους. Την ίδια δοκιμασμένη για την προώθηση του σχεδίου πολιτική ακολουθήσαμε και σε επόμενα έργα , χωρίς προβλήματα με τις πληρωμές τους.
Δυστυχώς, η προεκλογική αυτή εξαγγελία που συνοδεύτηκε με επιλεκτικές και σε φίλους πληρωμές, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες εξαιτίας της επιλεκτικής πολιτικής του κ. Πήχα, να αντιδρούν και να μην πληρώνουν την εισφορά σε χρήμα , οπότε και τα εν εξελίξει έργα άρχισαν να καρκινοβατούν και να μην τελειώνουν. Η προσπάθεια της μαθητευόμενης Δημ . Αρχής να μετακυλίσει τα λάθη της στους άλλους , δεν πείθει πλέον κανένα , αφού έγινε πλέον ορατή η ανεπάρκειά της και η λαθεμένη πολιτική της. Οδηγήθηκε σε τέλμα με σοβαρές συνέπειες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Είπαμε ότι ευθύνες για την πρόοδο του τόπου μας έχει πρωτίστως η Δημ. Αρχή , χωρίς να εξαιρούνται και οι πολίτες οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κανείς δε δικάζεται, ο τόπος μόνο καταδικάζεται.
Είμαστε όμως σίγουροι ότι οι υγιείς και ανήσυχες δυνάμεις αυτού του τόπου, ατομικές και συλλογικές, θα αντιδράσουν στο αδιέξοδο και στο σημερινό τέλμα. Την επιλεκτικότητα πάντως και την άνιση μεταχείριση κανείς δεν την συγχωρεί , πόσο μάλλον να την συγχωρήσει σε μια δημ. παράταξη που δεν συνάδει με τις αρχές του πολιτικού φορέα που την στήριξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου