Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Παμβώτιδας χρησιμοποιεί τη δημοτική

περιουσία σαν ¨ ξέφραγο αμπέλι¨.

Στο Δήμο Παμβώτιδας , ύστερα από δύο περίπου χρόνια, μπήκε σε λειτουργία η μηχανή παραγωγής έργου του Δήμου και η γενική εντύπωση είναι ότι ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί τη δημοτική περιουσία σαν ¨ ξέφραγο αμπέλι του¨.

Ειλικρινά , πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς την έναρξη των εργασιών του έργου « Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου με χορτοτάπητα» στο Δ.Δ. Κουτσελιού » με πίστωση 70.000€, χωρίς να προηγηθούν όλες οι νόμιμες αποφάσεις και τα στοιχεία του έργου, ήτοι μελέτες, εγκριτικές - κατακυρωτικές αποφάσεις , υπογραμμένες συμβάσεις, ορισμός επιβλέποντος έργου κλ.π .

Την σκαστή αυτή παρανομία , ύστερα από γραπτό μας ερώτημα, έσπευσε να καλύψει με μια άλλη μη σύννομη ενέργειά του που είναι, η εκ των υστέρων τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος με κατάτμηση και απ΄ ευθείας ανάθεση των χωματουργικών εργασιών του γηπέδου προϋπολογισμού 11.000€ !

Με την πράξη του αυτή- ως συνέχεια και των εκδηλώσεων του Αράχθου- είναι φανερό ότι η πολιτική του πρακτική κυριαρχείται από υπεροψία και αλαζονεία , που ταιριάζουν περισσότερο σε Ρωμαίο Ύπατο , παρά σε δήμαρχο πολιτικού φορέα που πληρώνει ακόμη από τέτοιες συμπεριφορές.

Επειδή δεν περιμένουμε απάντηση, την απάντησή του στα παραπάνω την προεξοφλούμε και είναι: « Φταίει η αντιπολίτευση που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε τα έργα !».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου