Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Γήπεδο Κουτσελιού (από συνέντευξη στην ΗΡΤ)

Αφού ευχαριστήσω εσάς αλλά και την Πανηπειρωτική Τηλεόραση για το ενδιαφέρον να αναδείξετε την θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ύστερα από πέντε μήνες που ξεκίνησαν οι εργασίες για την μετατροπή του γηπέδου Κουτσελιού σε χόρτο ,

θα ήθελα και μέσω του Σταθμού σας να ρωτήσω και δημόσια τον κ. Πήχα γιατί δεν προχωράει τις εργασίες που ο ίδιος παράνομα άρχισε και όταν λέω παράνομα εννοώ παράνομα.

Δηλαδή χωρίς μελέτες , χωρίς αποφάσεις Δημ. Συμβουλίου κλπ. Ποιος τον εμποδίζει . Τι πρόβλημα υπάρχει και δεν προχωράει , να το πει ανοιχτά και δημόσια στον κόσμο.

Εμείς του ξανάλεμε και δημόσια , προχώρα σωστά. Είμαστε μαζί σου.

Δόξα το Θεό μελέτες ολοκληρωμένες του αφήσαμε , λεφτά έχει , 2.200.000 περίπου ευρώ εισέπραξε - από την απόφαση τη δικαστική που του αφήσαμε - ως αποζημίωση από την αναγκαστική απαλλοτρίωση του κομματιού της Εγνατίας Βασιλική –Δροσοχωρίου.

Φτάνουν να γίνουν και όλα τα άλλα γήπεδα. Για μας να γίνουν και αδιαφορούμε για την μικροπολιτική που κάνουν κ. Πανταζή σε βάρος μας στα καφενεία. Προσπαθούν να φορτώσουν την ανεπάρκειά σε άλλους. Μάταια όμως, γιατί ο κόσμος δεν τρώει πλέον κουτόχορτο. Τους κατάλαβε και όχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά και για πολλά άλλα που δεν είναι επί του παρόντος να παραθέσουμε.

Ακόμη τον καλούμε , άμεσα να ενισχύσει την ομάδα του Κουτσελιού για τα επιπλέον έξοδα που κάνει , αφού αναγκάζεται να μετακινείται σε άλλα γήπεδα.

Δυστυχώς ο Δήμος Παμβώτιδας ολισθαίνει και στο τερέν και για τον κ. Δήμαρχο , αν υπάρχει, ισχύει απόλυτα αυτό που έλεγε ένας αμερικανός πολιτικός : « Όποιος είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο »

Η παρούσα δημ. Αρχή αλλά και τα τοπικά παπαγαλάκια δυστυχώς δεν είναι καλά ούτε και στις δικαιολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου