Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

.

Απάντηση στα περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Απαντώντας στα περί καταδίκης μου για ανάρμοστη συμπεριφορά από μερίδα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Παμβώτιδας, σας κάνω γνωστό ότι τους εκπαιδευτικούς μου τίτλους ( απολυτήρια, πτυχία κλπ) τους πήρα με διαγωγή ¨κοσμιωτάτη¨.

Η απροσάρμοστη στους κρίσιμους καιρούς που περνάει η κοινωνία μας Δημ. Αρχή , χαρακτήρισε τη διαγωγή μου ως ανάρμοστη, χωρίς να αναφερθεί στην απαράδεκτη και έξω από κάθε δεοντολογία και κανονισμό λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου , με απόλυτα υπεύθυνους το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ. Συμβουλίου .

Για του λόγου το αληθές σας προσκαλώ στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου και με την ευκαιρία των εορτών σας εύχομαι Καλό Πάσχα και είθε ο ¨Καλλικράτης¨ για τους δημότες μας να είναι Αναστάσιμος.

Σας ευχαριστώ για την δημοσίευση

Υ/Γ Επειδή δεν με άφησαν για μια ακόμη φορά να μιλήσω, καταργώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα και μη εφαρμόζοντας τον κανονισμό λειτοτεργίας, αποχώρησα και κατά την αποχώρησή μου στρεφόμενος προς τον Δήμαρχο & Πρόεδρο Δ.Συμβουλίου τους είπα : Ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι ούτε συμπεριφορά τζομπαναραίων.

Με τιμή

Γ. Κρανάς

Παραθέτω το δελτίο τύπου της Δημ Αρχής:

¨Καταδικάζει την ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημ. Συμβούλου Γ. Κρανά , με την οποία στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της 19ης Μαρτίου 2010 κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα συνεδριάσεως εκφράστηκε ανάρμοστα προς τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου.¨


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου