Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

¨ΠΑΧΥ (ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ) ΔΕΡΜΙΑ¨ Την διαψεύδουν και δεν απαντά .

Σε πρόσφατες δηλώσεις (15/9/2009) στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Παμβώτιδας μιλώντας για τη λειτουργία του Αποχετευτικού Κατσικά είπε για ακόμα μία φορά ότι : « Πριν τρεις μήνες υπογράφηκε η σύμβαση και στις αρχές του Οκτωβρίου θα αρχίσουν οι συνδέσεις ,αφού όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από τη ΔΕΥΑΙ έχουν σταλεί..» Βέβαια ψεύδεται, αφού η αρχική προγραμματική σύμβαση με καθυστέρηση ενός και πλέον έτους ψηφίσθηκε στις 26/1/2009 και η συμπληρωματική στις 13/5/2009.
Εμείς ως αντιπολίτευση χορτάσαμε τις αστείες δικαιολογίες και τα ψέματά της , αφού μόνιμη επωδός για κάθε δική της παράλειψη είναι ό,τι : ευθύνονται κάποιοι άλλοι και στην προκειμένη περίπτωση η Δημοτική Επιχ/ση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ιωαννίνων (ΔΕΥΑΙ).
Για να κρίνετε και εσείς την αξιοπιστία της παρακολουθήστε την απάντηση - στα όσα σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε ο Δήμαρχος - που πήρε από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΙ , ο οποίος τον διαψεύδει και του καταλογίζει ευθύνες για τη μη αποστολή όλων των κατασκευαστικών στοιχείων που ζητήθηκαν. Ανταπάντηση ,δυστυχώς από τον Δήμαρχο δεν είδαμε . Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Αναλογιστείτε πότε θα κάνει πράξη την προτροπή του νέου Πρωθυπουργού περί λογοδοσίας, διαφάνειας και ενημέρωσης του πολίτη.
Δείτε την τηλεοπτική απάντηση του Αντιπροέδρου και αφού ψάξτε να βρείτε την ανταπάντηση του Δημάρχου, σας παρακαλώ να ενημερώσετε και εμάς , αφού ποτέ σε όσα δημόσια είπαμε δεν πήραμε την οφειλόμενη από τους κανόνες δεοντολογίας απάντηση. Εμείς έχουμε υπομονή και περιμένουμε την σύνδεση, έστω και τον μήνα Οκτώβριο που ήδη τρέχει. Το δύσκολο είναι να κάνει κανείς το έργο. Ατυχώς, για την παρούσα Δημ. Αρχή είναι δύσκολη και η λειτουργία του.

Επίρριψη ευθυνών σε Δήμους Παμβώτιδας και Ανατολής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου