Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΑΡΑΧΘΟΣ FESTIVAL 2009
Ο Δήμος Παμβώτιδας Ιωαννίνων στις 25/6/09 ανάρτησε στην ιστοσελίδα του , στον τοπικό τύπο αλλά και σε πανώ την ανακοίνωση για την πραγματοποίηση και φέτος της Πανηπειρωτικής και Πανελλήνιας εμβέλειας εκδήλωσης του Φεστιβάλ Αράχθου αναγράφοντας:
¨Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΑΧΘΟ ΣΤΙΣ 3,4,5/7/2009¨
Στις 2/7/2009 ημέρα Πέμπτη αποφασίζει την αναβολή της εκδήλωσης καταχωρώντας την ακόλουθη ανακοίνωση στον τοπικό τύπο:
¨Ο Δήμος Παμβώτιδος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παμβώτιδας λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλουν τις προγραμματισμένες για τις 3,4 και 5 Ιουλίου καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αράχθου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο τριήμερο δηλ. στις 8,9 και 10 Ιουλίου με το ίδιο πρόγραμμα και στον ίδιο χώρο, στην γέφυρα Κράψης του ποταμού Αράχθου.¨
Δυστυχώς η Δημ. Αρχή στις 5 Ιουλίου ημέρα Κυριακή αλλάζει ξανά τις ημερομηνίες και σε ένα πανώ μόνον αναγράφει ως νέες ημερομηνίες 10,11 και 12 Ιουλίου , μη ενημερώνοντας την Ιστοσελίδα του Δήμου τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή ( 5 Ιουλίου) που συντάσσεται το παρών δελτίο τύπου της Παράταξης μας..
Η βαριά αυτή παράλειψη, είχε σαν αποτέλεσμα να βάλλει σε ταλαιπωρία αρκετούς φίλους της εκδήλωσης από πολλά μέρη της Ελλάδας που εμπιστεύθηκαν την ιστοσελίδα του Δήμου για τις ημερομηνίες διοργάνωσης των εκδηλώσεων και οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Άραχθο, για να διαπιστώσουν όχι μόνο την ανεπάρκεια του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, αλλά να χάσουν και κάθε ίχνος εμπιστοσύνης απέναντι σε μια εκδήλωση με υψηλούς στόχους.
Οι κωμικές αυτές ενέργειες όχι μόνο πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου αλλά βυθίζουν και την εκδήλωση στα νερά του ποταμού ΑΡΑΧΘΟΥ.

Εμείς ως προηγούμενη Δημ . Παράταξη προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε ό,τι παραλάβαμε , σε αντίθεση με την παρούσα Δημ. Αρχή που την υποβαθμίζει και το χειρότερο δεν ζητάει και ένα συγνώμη για όσους από έλλειψη ενημέρωσης της Ιστοσελίδας επισκέφθηκαν τον Άραχθο. Για την παράλειψη αυτή ,εμείς αισθανόμαστε την υποχρέωση να τους ζητήσουμε συγνώμη για λογαριασμό της αστείας και ανίκανης Δημ. Αρχής και του Δημάρχου κ. Πήχα καθώς και του Προέδρου της Κοινωφελούς Δημ. Επιχ/σης κ. Βίνη. Άξιοι για τα έξοδα παράστασης που παίρνουν.
Πέρα βρέχει που λέμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου