Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Και ο Δήμαρχος φοβέρα θέλει
Έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για να μπουν σε λειτουργία και να δοθούν στη χρήση των δημοτών που ανήκουν , κάποια έργα στο Δήμο Παμβώτιδας τα οποία καθυστερούσαν ,για να μη πούμε λίμναζαν , εξαιτίας της ανεπάρκειας που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο.
Φθάσαμε στο σημείο να θεωρούμε επιτυχία, όχι την υλοποίηση των έργων που περιέχονται στο προγραμματικό της φυλλάδιο και την απορρόφηση των χρημάτων που παρέλαβε και στην πορεία εισέπραξε , αλλά τη δυνατότητα να λειτουργήσει τα έτοιμα έργα που παρέλαβε όπως είναι το αποχετευτικό , η ύδρευση , το ευρυζωνικό δίκτυο κ.λ.π.
Εμείς νοιώθουμε υπερήφανοι που επιτέλους το έργο της Αποχέτευσης στο Κατσικά θα τεθεί μετά την υπογραφή της σύμβασης με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι. σε λειτουργία και θα είμαστε διπλά ευχαριστημένοι αν η Δημ. Αρχή στο επόμενο διάστημα που της απέμεινε ολοκληρώσει , έστω και σε επίπεδο μελετών ,τα αποχετευτικά των υπόλοιπων Δημοτικών Διαμερισμάτων που επηρεάζουν το ευαίσθητο οικοσύστημα της λίμνης και του λεκανοπεδίου. Θα είναι ουσιαστικά , μετά το μνημείο στην πλατεία του Κατσικά , το πρώτο έργο της παρούσας δημοτικής Αρχής μια και για όλα τα άλλα που μάταια προσπαθεί να οικειοποιηθεί γνωρίζει ο κόσμος ότι κληρονομήθηκαν από την προηγούμενη Δημ. Αρχή.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες τουλάχιστον για τα γήπεδα Κουτσελιού και Ηλιόκαλης για τα οποία της παραδώσαμε όχι μόνον έτοιμες μελέτες αλλά και 2.2 εκατ. ευρώ μετρητά από την αναγκαστική απαλλοτρίωση.
Οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν λεφτά δεν πείθουν πλέον κανένα και αυτό θα αποδειχθεί πολύ σύντομα όταν θα αναγκασθεί να ομολογήσει που βρήκε τα χρήματα για τα γήπεδα αλλά και άλλα προεκλογικής οσμής έργα.
Κλείνοντας, πληροφορούμε τους πολίτες ότι την σύμβαση με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι. η παράταξή μας δεν ψήφισε για τους λόγους που οι ίδιοι θα διαπιστώσουν όταν αρχίσουν να καταβάλλουν τα υπέρογκα ποσά για τη σύνδεση ,οπότε και θα μάθουν καλύτερα τους αποικιοκρατικούς όρους της σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου